NYHET: ROCKBLADETS Liverapportering flyttar till INSTAGRAM

Vi liverapporterar ofta och mycket när vi är ute på olika rock-event. Hittills har vi använt oss av vår Facebooksida. Från och med nu kommer vi flytta all Live-rapporteringen till Instagram.

Annons 

 

Liverapporteringen är en mycket viktig del för oss på Rockbladet. Vi vill kunna ge er möjlighet att vara med på plats även om du sitter hemma i soffan. Hittills har vi använt oss av Facebook, men för att kunna utöka användandet har vi nu valt att flytta över den biten till Instagram istället. 
Vi heter kort och slätt "Rockbladet", gå in och följ redan idag.

Vi uppmanar er läsare att bidra med era bilder om det som händer där ute. 
Är du själv på ett event och vill visa hur bra och kul det är, så ger vi er nu möjligheten att sprida budskapet via #-tagen #rbkonsert och/eller #rbfestival. Det är enkelt, ta en bild i Instagram och skriv in någon av #-tagarna och publicera. Då kommer ni ha chansen att få med just er bild via Rockbladet.se, Instagram och Facebook.

In och följ oss redan nu.

Vi ses ute på festivalerna i sommar.

/Rockbladets Crew

| FACEBOOK | INSTAGRAM |

Relaterade artiklar