NYHET: TRIA – nytt band byggt av ett synnerligen tungt artilleri

"TRIA" består av tre drivna frontmän som vet hur man får en publik att gå igång. Sångarna Magnus Klavborn (ex Engel) och Ronnie Nyman (Always War) duellerar sina vokala insatser medan Man.Machine.Industrys frontman J. Bergman backar upp dem båda med hårt slående, tunga gitarriff.

Annons 

 


(TRIA, Foto: Lars Lindén)

En debutsingel spelas in just nu och kommer att se dagens ljus i slutet av maj/början av juni.

Gitarristen J.B säger att:
"Visionen av TRIA är att leverera något nytt utan att ha sikte på att vara unika. Vi tänker på TRIA´s sound som en våldsammare version av Ac/Dc och Danko Jones ".

TRIA är ett av fem projekt/band under producenten/gitarristen J. Bergmans flaggskepp KMP (Killing Machine Productions) som nyligen tecknat ett nytt skiv/management-kontrakt med bolaget GMR Music som ger honom möjlighet att släppa alla fem av hans projekt/band och det inkluderar även TRIA.

Magnus Klavborn har detta att säga om TRIA:
"Att vara med i TRIA ger mej bara ett stort leende. Tid spenderas med vänner som gör musik för kärleken till musiken och för vänskapen oss tre emellan ".

Planerna är att snart släppa den två-spårs-singeln följt av en video senare i sommar och en sex spårs EP i augusti / september.

TRIA videopresentation: 

 

BANDFAKTA – TRIA

MEDLEMMAR
Magnus Klavborn – Lead vocals
Ronnie Nyman – Lead vocals
J. Bergman – Guitar / backup vocals

Additional drums, studio and live
CJ Sillén

Skivbolag: GMR Music
Produktion: Killing Machine Production

HEMSIDA | FACEBOOK |

 


(Foto: Daniel Falk)

 

 

Relaterade artiklar