FOTO: ROYAL REPUBLIC @ ROCK AM RING 2013

Det är inte konstigt att man blir lite stolt när fyra grabbar från Sverige får ett hav av tyskar i gungning. ROYAL REPUBLIC gjorde ett mycket bra och självsäkert framträdande inne på ett regnigt Nürburgring. ROCKBLADET var där och bevittnade konserten.

Svenska flaggor i publikhavet och en härligt inramning trots en regning och disig söndagseftermiddag. Royal Republic gick upp som andra band och sparkade verkligen igång denna festivaldag. Det kändes som att dagen började när bandet tog sin första ton ur sin rockiga och svängiga låtlista. Responsen från publiken var enorm och troligtvis snodde de svenska grabbarna all energi från publiken eftersom Bad Religion, som var nästa band, inte fick någon respons alls.

SKRIBENT/FOTOGRAF: Fredrik Brolin (fb@rockbladet.se)

HELA BILDSERIEN

Relaterade artiklar