FOTO: THIRTY SECONDS TO MARS @ ROCK AM RING 2013

THIRTY SECONDS TO MARS headlinar den första festivaldagen av ROCK AM RING 2013. ROCKBLADET var där och tog del av eventet och blev även inbjudna till bandets presskonferens tidigare under dagen. Det bjöds på skrik, show och häftig publik.

30 Seconds 2 Mars @ Rock am Ring 2013-02

Det finns verkligen ett stort intresse för dessa tre amerikanska grabbar. Till eftermiddagens presskonferens blev även 150 fans inbjudna. Det var för mig den största behållningen. De fick ställa egna frågor till medlemmarna och se dem på riktigt nära håll. Behöver jag nämna att det mest var brudar i rummet. En del fans var riktigt nervösa när de skulle ställa sin fråga till sina idoler. Till och med några från pressen var nervösa. En journalist kom undan med att hon bar en knallrosa klänning som väckte sångaren Jared Lethos uppmärksamhet.

Under själva konserten fick bandet en enorm respons av publiken och det jag minns mest är när de fick större delen av publiken att sätta sig ner för att sedan hoppa upp i takt med att flera stora konfettikanoner sattes i gång mitt i publiken. Riktigt häftigt.

SKRIBENT/FOTOGRAF: Fredrik Brolin (fb@rockbladet.se)

HELA BILDSERIEN

Fredrik Brolin

Reporter at Rockbladet.se
Jag började jobba för Rockbladet i början av 2012 och släppte debutboken "Metallica:Sorgespel & Segertåg - Det svenska perspektivet" 2018. Musikälskare sedan barnsben och har alltid haft musik som en naturlig del av tillvaron. Första stora favoriten blev Rolling Stones men kom sedan in på Heavy Metal genom Deep Purple, KISS och AC/DC. Luciarocken på SVT 1984 med Dortmundfestivalen från 1983 är och förblir en milstolpe i musiklivet. En annan är Metallicas Ride The Lightning. WOW! Rock på tyska ligger mig också varmt om hjärtat. Har jag en gång fastnat för en artist, ett band eller en del av en låt så släpper jag det inte, utan stannar trogen. Hittar jag en ny favvolåt kan den rulla 30 gånger på repeat under en dag. Jag intresserar mig för det mesta inom musik egentligen, som Woodstock-generationen, blues, de flesta grenar inom Metal men även singer/songwriter, Punk, Oi, Reggae och Opera. Nu för tiden lyssnar jag massor på dödsen och blacken. Bästa popbandet förövrigt är och förblir ABBA.

Relaterade artiklar