FOTO: THIRTY SECONDS TO MARS @ ROCK AM RING 2013

THIRTY SECONDS TO MARS headlinar den första festivaldagen av ROCK AM RING 2013. ROCKBLADET var där och tog del av eventet och blev även inbjudna till bandets presskonferens tidigare under dagen. Det bjöds på skrik, show och häftig publik.

30 Seconds 2 Mars @ Rock am Ring 2013-02

Det finns verkligen ett stort intresse för dessa tre amerikanska grabbar. Till eftermiddagens presskonferens blev även 150 fans inbjudna. Det var för mig den största behållningen. De fick ställa egna frågor till medlemmarna och se dem på riktigt nära håll. Behöver jag nämna att det mest var brudar i rummet. En del fans var riktigt nervösa när de skulle ställa sin fråga till sina idoler. Till och med några från pressen var nervösa. En journalist kom undan med att hon bar en knallrosa klänning som väckte sångaren Jared Lethos uppmärksamhet.

Under själva konserten fick bandet en enorm respons av publiken och det jag minns mest är när de fick större delen av publiken att sätta sig ner för att sedan hoppa upp i takt med att flera stora konfettikanoner sattes i gång mitt i publiken. Riktigt häftigt.

SKRIBENT/FOTOGRAF: Fredrik Brolin (fb@rockbladet.se)

HELA BILDSERIEN

Relaterade artiklar