FOTO: VOLBEAT @ ROCK AM RING 2013

Danskarna i VOLBEAT har verkligen gjort en kanonkarriär med sin musik. Det har tagit dem med stormsteg mot stora scener som ROCK AM RING. ROCKBLADET var där och fick känna på en och en halv timmes explosion av dansk dynamit.

Volbeat har en fantastisk förmåga att trollbinda publiken och det märktes att många väntade på just dessa grabbar. Under dagen såg man mängder av fans gå omkring med bandets t-shirts. Jag har svårt att tro att någon av dessa människor blev besvikna av det som Volbeat levererade. Jag blev det inte.

 

SKRIBENT/FOTOGRAF: Fredrik Brolin (fb@rockbladet.se)

HELA BILDSERIEN

Fredrik Brolin

Reporter at Rockbladet.se
Jag började jobba för Rockbladet i början av 2012 och släppte debutboken "Metallica:Sorgespel & Segertåg - Det svenska perspektivet" 2018. Musikälskare sedan barnsben och har alltid haft musik som en naturlig del av tillvaron. Första stora favoriten blev Rolling Stones men kom sedan in på Heavy Metal genom Deep Purple, KISS och AC/DC. Luciarocken på SVT 1984 med Dortmundfestivalen från 1983 är och förblir en milstolpe i musiklivet. En annan är Metallicas Ride The Lightning. WOW! Rock på tyska ligger mig också varmt om hjärtat. Har jag en gång fastnat för en artist, ett band eller en del av en låt så släpper jag det inte, utan stannar trogen. Hittar jag en ny favvolåt kan den rulla 30 gånger på repeat under en dag. Jag intresserar mig för det mesta inom musik egentligen, som Woodstock-generationen, blues, de flesta grenar inom Metal men även singer/songwriter, Punk, Oi, Reggae och Opera. Nu för tiden lyssnar jag massor på dödsen och blacken. Bästa popbandet förövrigt är och förblir ABBA.

Relaterade artiklar