KISS-SPECIAL: Gene Simmons intar Hard Rock Café

Rockbladets Fredrik Olofsson var på ett överfullt Hard Rock Café i Stockholm, manglades av publiken och fick spela lite på Gene Simmons bas.

Gene Simmons från KISS var på Hard Rock Café idag för att donera en av hans signatur yx-basar till deras rock memoribilia-samling och även för att göra reklam för sin nya variant av guldkromade basar, denna kommer att auktioneras ut till välgörenhet och Simmons kommer även att spela på den under kvällens konsert.


Herr Simmons är en intressant mångsysslare som trots den lilla tiden han stod på scenen framför det av fans fulla, Hard Rock Café hann med att göra reklam för KISSology 4 (som var färdig att släppas), skriva en massa autografer, berätta lite vad vi har förvänta oss med konserten ikväll (det är världpremiär för deras nya scenshow, spindeln ska tydligen både gå och spruta eld och de ska öppna konserten med ”Psycho Circus” och även spela lite obskyra låtar) och svara på lite olika frågor från fansen.

Avslutningsvis sträckte han fram guld-basen mot oss som stod längst fram så nu kan jag skryta med att ha spelat lite på Gene Simmons bas!

Relaterade artiklar