TÄVLING: Tävla och vinn en Hårdrocks-tavla med porträtt av Hetfield, Slash eller Angus

ROCKBLADET är stolta över att få tävla ut en exklusiv Hårdrocsktavla som innehåller porträtt antingen på James Hetfield (Metallica), Slash eller Angus (AC/DC). Konstnären som målat tavlorna är Annica Olsson som kommer från Jämtlandsskogarna. För att delta i tävlingen behöver du fylla i formuläret nedan.

Nu är det dags att ge dig chansen att du sätta upp riktigt fin konst hemma på din vägg. För att du ska ha chansen till att vinna en av Annica Olssons porträtt-tavlor av antingen James Hetfield, Angus eller Slash, vill vi att du berättar om en konsert/händelse som har med dig och en av porträttpersonerna att göra.

För att delta i tävlingen behöver du följa instruktionerna nedan:
– Fyll i formuläret nedan inklusive MOTIVERING
– Ange vilket av de tre porträtten du intresserad av vid eventuell vinst (HETFIELD, SLASH, ANGUS)
– Gilla Rockbladet på Facebook
– Tävlingen avslutas den 7/7-2013

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA KOMMER TILLKÄNNAGES INOM KORT!!!

 

FAKTA – Annica Olsson

Annica är en glad tjej som för 29 år sedan föddes i en fin liten by i Jämtland som heter Hallen. Växt upp i en familj med mycket musik så det har alltid varit en stor del av hennes liv. Hon ritade lite som barn, men det va för 8 år sen hon började med sina tavlor! Såg sin syster måla jättesnygga tavlor så hon blev sugen på att testa, efter det blev hon helt fast! 

Hon målar allt möjligt, men det blir mycket porträtt och eftersom musiken är viktig för henne så blir det mycket artister och rock! När hon målar går hon in i en annan värld för en liten stund. Då tänker hon inte på något annat än att en person ska växa fram på duken. 

Privat är hon är mycket livlig tjej, men när hon målar måste hon vara stilla för att få det exakt, noggrannhet och perfektion är hennes dygd. Hon måste hålla andan när hon gör ögon och andra viktiga drag så det inte ska bli fel.

Annica målar hela tiden nya tavlor med både nya och gamla motiv, håll koll på hennes Facebooksida.

ANNICA @ FACEBOOK | ANNICA @ HOTMAIL |

 

Relaterade artiklar