VIDEO: Amaranthe – Burn With Me

Svensk/Danska bandet Amaranthe, har nått stora framgångar den senaste tiden. Där de bl.a. just nyligen fick Guldskiva för den självbenämnda plattan "Amaranthe", samt med nya videon "Burn With Me", som på endast 2 dagar haft mer än 100 000 visningar på bandets Youtubekanal.

Amaranthe som nyligen släppte sin platta "The Nexus" , har även hunnit med att släppa sin andra video för plattan, och nu senast med låten "Burn With Me". På endast 2 dagar, så var antalet visningar över 100K, och just nu när artikeln skrivs är antalet 100800 visningar exakt.

Det här tycker vi på Rockbladet är otroligt roligt, och levererar ett stort GRATTIS. Och det ser nu ut som att "lilla" Sverige och Danmark har bevisat för världen återigen att vi kan leverera kvalité inom musiken.

 

| Officiell Web | Facebook | Youtube

Relaterade artiklar