BANDIT BOAT 16

15 November 2013 är det dax igen för festen med Bandit och Bandit Boat 16. Och redan nu vet vi att Danko Jones kommer vara headliner på båten. Så du vill verkligen inte missa den här resan. Åldersgränsen är som vanligt 20 år, och det beror helt enkelt på att Silja Line har den åldersgränsen, och inte Bandit.

Bandit har återigen lyckats med att få en riktigt stark bokning till sin fest Bandit Boat 16. Vilket återigen visar att de menar allvar att alla ska trivas tillsammans på sjön och ha en grymt bra helg.

Med en stark öppning som Danko Jones på Bandit Boat, så vill du verkligen inte missa den här resan. Se till att boka dina biljetter snabbt, för de kommer gå åt.

Kanadas högexplosiva trio, med huvudpersonen Danko Jones i spetsen, är klar för Bandit Boat 16. Bandet är ett av de mest efterfrågade av Bandit Boats trogna publik. 15-16 november drar Bandit Boat 16 ut på Östersjön.
 
"We’re very excited to get on The Bandit Boat. High Rockin’ on the High Seas? We’re in!" hälsar Danko Jones.
 
Danko Jones är ett av de mest spelade banden på Bandit de senaste åren. Bandet headlinade Bandit Rock Awards 2011. Nu tar vi med dem på Bandit Boat 16.
 
"Danko Jones är en drömbokning. Bandets liverykte är vida känt. Bandit Boat 16 kommer bli ännu en episk kryssning. Vi är grymt stolt att presentera Danko Jones som höstens headliner, säger Mattias Arwidson, programchef Bandit Rock".

Danko Jones på scenen är en upplevelse i sig, han och bandet levererar varje gång. Har du aldrig sett dem tidigare live, så kommer du få ett minne för livet, har du sett dem tidigare, vet du vad du har att vänta dig.

 

Tiden för avgång med båten är fredagen den 15 november kl 18:00 , men se till att vara på plats i tid.

Vi ses ombord på Bandit Boat 16.

(Mer information fyller vi på löpande)

För mer information BANDIT

Du köper biljetten här

Relaterade artiklar