FESTIVAL: Getaway Rock Festival släpper sista akten

Nedräkningen har börjat på allvar – när endast två veckor återstår innan Getaway Rock Festival öppnar upp festivalområdet presenteras idag det allra sista namnet till årets line-up. Med tunga riff och catchiga refränger utgör Stockholmskvartetten Crunge den sista pusselbiten för årets festival. 

Stockholmsbaserade kvartetten Crunge må ha existerat enbart ett par år men den musikaliska inspirationen hämtas från samtliga viktiga årtionden i rockhistorien, i synnerhet ur heavy metal-genrens barndom under 70-talet och grunge-erans storhetstid på 90-talet, i slutändan filtrerat genom en modern och nutida känsla. Resultatet är tungt, rytmiskt, medryckande och omöjligt att ignorera. Detta förvaltat av fyra välrutinerade musiker med erfarenheter som långt överskrider deras tid tillsammans.

Utöver att sista bandet är släppt, så finns nu även spelschemat klart som du kan se nedan, du kan även via GETAWAYROCK.SE ladda ner spelschemat som PDF eller än större upplösning än den här nedanför. 


( högerklicka och välj öppna bild i ny flik/nytt fönster för större bild )

Getaway Rock Festival 2013 hålls vid Gasklockorna i Gävle den 8 – 10 augusti.
Sedan tidigare klara artister är; System of a Down, In Flames, Deep Purple, Lamb Of God, Hatebreed, Within Temptation, Testament, Killswitch Engage, Gojira, Trivium, Gamma Ray, Hypocrisy, Entombed, Exodus, Electric Wizard, Anvil, As I Lay Dying, Iced Earth, Katatonia, Cult of Luna, Nashville Pussy, Amaranthe, Eluveitie, Dragonforce, Whitechapel, Witchcraft, Adept, Alcest, Aborted, The Kristet Utseende, Naglfar, 4Arms, Sylosis, Uncle Acid & The Deadbeat, Blood Command, Crunge mfl.

Biljetter säljs genom Eventim 

Relaterade artiklar