Festivalkoll: Väsby Rock Festival 2013

Du har väl inte missat att Stockholm har ännu en festival, som går av stapeln redan den 3:e augusti 2013. 
Väsby Rock Festival 2013, med artister som UDO, TEN, CORRODED, LOVE.MIGHT.KILL, H.E.A.T , FATAL SMILE, CIVIL WAR m.fl. Det blir en heldag i Rock och Metal i inget mindre än Upplands-Väsby, just norr om Stockholm.

Idéen till Väsby Rock Festival har funnits länge hos alla i ledningen, Michael Rosengren, Madde Svärd, Annika Lewin & Elisabet Johansson. Men det var så sent som sommaren 2012 då beslutet kom att faktiskt genomföra festivalen. 

"Med vårt brinnande intresse för rockmusik, hårt arbete och engagemang samt med festivalens placering här i Upplands Väsby så tror och känner vi att detta kan bli väldigt lyckat."

Upplands Väsby har ju historiskt sett varit ett litet centrum för Hårdrock och Metal, inga namn nämnda, inga band glömda. Men vi är många som känner till historien med flera av banden från Väsby.

Med band som UDO, Corroded, TEN, Love.Might.Kill, H.E.A.T , Sister SIN, Dynazty, Civil War, Freak Kitchen, Fatal Smile, Eclips osv osv , vilket är en väl avvägd variation på musikstilarna inom genren. Det borde ge en bra mersmak för de flesta inbitna Hårdrockare och faktiskt ta sig till festivalen redan den här sommaren. Att det sen är en endagars festival på en lördag borde även det gagna för en fantastisk dag ute i Upplands Väsby.

Med två scener och ett tajt spelschema, så kommer det inte vara några direkta längre stunder utan musik. Där ena scenen tar slut, tar den andra vid.

Festivalens placering, gör att det är otroligt enkelt att ta sig till och från platsen. 

Väsby Rock Festival rekommenderar dock samtliga besökare att ta Pendeltåg eller buss till eventet, eftersom det kommer vara en del problem med bilparkering i närområdet. 

Du följer väl med på den här festivalen, och har mängder med trevligt tillsammans med oss och flera tusen andra likasinnade.

| Väsby Rock Facebook | Väsby Rock Officiell | Spelschema |

Biljetter till eventet hittar du på TICKSTER , eller läs mer på Väsby Rock 

Relaterade artiklar