FOTO: TURBONEGRO @ METALTOWN 2013

Det norska bandet TURBONEGRO stod för dagens första riktiga publikrespons. ROCKBLADET  var där och tog del av norrmännens framträdande.

Turbonegro rev loss redan från första tonen och fick med sin riviga musik med sig publiken på ett fantastiskt sätt. De har dessutom ett mycket speciellt, sarkastiskt och provocerande mellansnack, som mestadels framförs av den karismatiske sångaren Tony Sylvester. Norrmännens framträdande på Metaltown blev mycket uppskattat och Rockbladet ger tummen upp. Detta var helt klart den största överraskningen och höjdpunkten under den första dagen av Metaltown.

Event: Turbonegro
Arena: Metaltown / Göteborg
Datum: 2013-07-04
Skribent: Fredrik Brolin (fb@rockbladet.se)
Foto: Torbjörn Skogsberg (ts@rockbladet.se)

Se alla bilderna här:

Fredrik Brolin

Reporter at Rockbladet.se
Jag började jobba för Rockbladet i början av 2012 och släppte debutboken "Metallica:Sorgespel & Segertåg - Det svenska perspektivet" 2018. Musikälskare sedan barnsben och har alltid haft musik som en naturlig del av tillvaron. Första stora favoriten blev Rolling Stones men kom sedan in på Heavy Metal genom Deep Purple, KISS och AC/DC. Luciarocken på SVT 1984 med Dortmundfestivalen från 1983 är och förblir en milstolpe i musiklivet. En annan är Metallicas Ride The Lightning. WOW! Rock på tyska ligger mig också varmt om hjärtat. Har jag en gång fastnat för en artist, ett band eller en del av en låt så släpper jag det inte, utan stannar trogen. Hittar jag en ny favvolåt kan den rulla 30 gånger på repeat under en dag. Jag intresserar mig för det mesta inom musik egentligen, som Woodstock-generationen, blues, de flesta grenar inom Metal men även singer/songwriter, Punk, Oi, Reggae och Opera. Nu för tiden lyssnar jag massor på dödsen och blacken. Bästa popbandet förövrigt är och förblir ABBA.

Relaterade artiklar