FOTO: TURBONEGRO @ METALTOWN 2013

Det norska bandet TURBONEGRO stod för dagens första riktiga publikrespons. ROCKBLADET  var där och tog del av norrmännens framträdande.

Turbonegro rev loss redan från första tonen och fick med sin riviga musik med sig publiken på ett fantastiskt sätt. De har dessutom ett mycket speciellt, sarkastiskt och provocerande mellansnack, som mestadels framförs av den karismatiske sångaren Tony Sylvester. Norrmännens framträdande på Metaltown blev mycket uppskattat och Rockbladet ger tummen upp. Detta var helt klart den största överraskningen och höjdpunkten under den första dagen av Metaltown.

Event: Turbonegro
Arena: Metaltown / Göteborg
Datum: 2013-07-04
Skribent: Fredrik Brolin (fb@rockbladet.se)
Foto: Torbjörn Skogsberg (ts@rockbladet.se)

Se alla bilderna här:

Relaterade artiklar