KONSERTNYHET: Airbourne till Sverige igen!

Missade du chansen att se australienska Airbourne på Bråvalla i helgen som var? Misströsta ej, de kommer tillbaka till Sverige för 2 spelningar under hösten 2013. Och med sig har de dessutom svenska Corroded som nyligen gjorde en storartad spelning på Sweden Rock Festival, samt även brittiska Black Spiders. Biljetterna finns tillgängliga från och med den 5 juli.

Den 29 oktober gästar de Trädgårn i Göteborg och dagen efter går de på scen på Tyrol i Stockholm. Som huvudsupport kommer vi få se brittiska Black Spiders, men även svenska Corroded som inleder kvällarna och vad som kommer att bli två rockmanifestationer.

Ibland behövs det inte mer än att stega lite åt sidan för att se saker ur en annan vinkel. I Airbournes fall är det precis vad det gjort. De hymlar inte om sina idoler eller försöker gömma sina referenser; båda stavas AC/DC men de plockar russinen ur kakan och skapar ett eget bakverk som smakar svettigt bra.


 
Ända sedan starten för tio år sedan har bröderna Joel och Ryan O'Keefe och deras vapendragare David Roads och Justin Street destillerat allt vad rock innebär: blod, svett och tårar. Till detta har de skrivit alla sina alster utifrån hur det känns att få en skrevspark. Debutalbumet Runnin Wild spelades in med Bob Marlette (Ozzy Osbourne, Alice Cooper) och var allt som fansen behövde för att skaka med hela kroppen i takt och sätta näven i vädret. Uppföljaren No Guts. No Glory hamrade på i samma anda och klättrade på listorna runt om i världen. Det är tydligt att folk som gillar sin rock med stomp har funnit ett band att förälska sig i med Airbourne!
 
Men det är på scen som allt gäller. Liveshower framkallar tillräckligt med energi att lysa upp en storstad. Airbourne blöder sig igenom varje sekund och publiken lämnas helt uttömd. Detta är fakta!

Datum
29.10 – Göteborg, Trädgår'n
30.10 – Stockholm, Tyrol

Biljetter till Trädgår'n säljs via Livenation , Kulturbolaget & Eventim och kostar 280kr + serviceavgift

Biljetter till Tyrol säljs via Livenation & Ticnet och kostar 295kr + serviceavgift

| Airbourne Official | Airbourne Facebook |

Relaterade artiklar