TRAILER: Metallica – Through The Never

Nu i helgen som var, under COMIC CON, så släpte Metallica en trailer till en deras kommande 3D film "Metallica Through The Never". Vilket då betyder att vi inte kommer få se eller höra något nytt i form av platta från bandet under de närmaste månaderna. Men helt klart är ifrån trailern här nedan, filmen en intressant ny vy på Livefilm, med ett eget och annorlunda tema.

Fredagen den 19/7 under årets COMIC CON, så kom hela Metallica på besök till eventet. Allt för att prata om deras kommande 3D film "Metallica Through The Never". Som enligt utsago kommer släppas den 27 september, först på iMAX biografer, och sedan den 4 oktober till en bredare publik och biografer. Hur och om filmen släpps i Sverige är än så länge oklart, men vi lär garanterat få den till Sverige på ett eller annat vis.

 

Även om Metallica var i Las Vegas för att prata om filmen, kom många frågor att handla om deras musik och nya plattor. Där enligt Billboard som var på plats, svarade Lars Ulrich svarat lite kryptiskt "Vi har haft några Jamsessioner i HQ, och under nästa år så kommer vi helt ägna oss att får fram en ny platta. Ni kommer förmodligen se en ny platt efter ytterligare ett och halvt år". Så det verkar som vi kommer få se och höra en ny platta från bandet, frågan är bara när.

Relaterade artiklar