FOTO: CARCASS @ METALTOWN 2013-07-05

Metaltown blev bokstavligen intagna av old school metal när legendarerna i CARCASS intog scenen. ROCKBLADET var där och bevittnade konserten.


(Carcass, Metaltown 2013, Foto: Torbjörn Skogsberg)

Det var länge sedan jag såg Carcass live. På den tiden (1990) hade de en backdrop som bestod av obduktionsbilder. Så provokativa är dock inte dagens version av Carcass. Men dessa pojkar vet hur man levererar en bra konsert. Det märktes framför allt genom att publiken framför scenen tilltog för varje låt. Nostaligtrippen kändes bara så rätt. Jag var helt såld redan vid första tonerna. De instrumentala bitarna i låtarna representerar exakt det jag gillar inom metalmusiken. Riktigt bra. Carcass är metal rakt av! De bokstavligen manglade ner Metaltown till marknivå. Bandet var avslappnat på scenen och delade med sig av planerna att spela in ett nytt studioalbum i höst.

Se bilderna som ROCKBLADETS Torbjörn Skogsberg tog under konserten.

Event: Carcsass
Arena: Metaltown / Göteborg
Datum: 2013-07-05
Skribent: Fredrik Brolin (fb@rockbladet.se)
Foto: Torbjörn Skogsberg (ts@rockbladet.se)

Relaterade artiklar