Fotospecial: Getaway Rock Festival 2013

Getaway Rock Festival 2013 – Gasklockorna i Gävle, gick av stapeln under helgen den 8 augusti till 10 augusti, med ett grymt starkt uppställ på artister som skulle framföra sina alster. Rockbladet var självklart på plats, och fotade samt insöp all festivalkänsla som fanns att tillgå under helgen.

Getaway Rock Festival 2013 , en helt magiskt och fantastisk festival. Det trots att vädrets makter inte var med oss under torsdagen, då det regnade under hela dagen och kvällen, med ett crescendo under In Flames spelning på de sena timmarna. Trots det höll festivalbesökarna ut, och var med på alla spelningarna som genomfördes under dagen. Samtidigt, så gav regnet en extra boost till artisterna som spelade på Black Stage, vilken var belägen inne i stora Gasklockan, som gav festivalbesökarna skydd mot regnet.

Dag 2, på fredagen, då visade sig vädret med sin bättre sida, och vi hade sol och värme hela dagen lång, och fick uppleva en grymt bra sommarfestival med allt vad det ger. Långt in på småtimmarna var det helt molnfritt, och himlens stjärnspel gjorde sig bra ihop med de sena spelningarn.

På lördagen, gjorde regnet visst besök under delar av dagen, men under den mesta delen av dygnet så var det uppehåll och solen visade sig flera gånger för att alla besökarna värme.

Under hela helgen flödade diverse drycker, Langos, Pizza, Hamburgare, Viltkebab mm åts, och alla hade en sjukt trevlig helg tillsammans.

Arrangemanget fungerade riktigt grymt bra, vilket visade sig otroligt tydligt mellan Green Stage och Red Stage, ingen av scenerna började spela på sin akt innan den andre var klar med sin. Ett otroligt bra samarbete mellan scencheferna gjorde den bedriften till en total upplevelse för samtliga besökare.

Nedan finns ett urval på bilder från festivalen. Recensioner och fler bilder kommer fortlöpande publiceras.

Alla bilder är copyright skyddade av Rockbladet.se och Micke Andersson.

Relaterade artiklar