KONSERT: SMASH INTO PIECES – Rockviken 3/8-2013

Regnet vräker ner och innan hade jag pratat med bandet sångare Chris Adam och han hoppades att det absolut inte skulle regna under spelningen för då kunde publiken bli lite seg.. Publiken seg? inte när rockfenomenet Smash Into Pieces ställer sig på scen…

21.00 kliver bandet på scen medans regnet öser ner över Frövi och Rockviken, men det stoppar inte Smash Into Pieces från att få hela festivalen med på allsång.
Även deras mest hängivna fans, som var ca 200 personer, trotsade regnet vilket glädjer mig att se med tanke på att det verkligen regnade under nästa hela spelningen. Helt Fantastiskt!!

Duktiga musiker, grym sångare och bra låtskrivare resulterade i debutplattan ”Unbreakable” som släpptes i April och som blev en succé och snart bär det av till USA, där bandet ska lanserar snart.
Efter ca 40 min så har vi fått hört låtar som, ”Heroes (As We Are)”, ”Crash And Burn” och för att inte glömma ”Colder” som är en milstolpe i bandet’s historia eller rättare sagt, bandet’s genombrott..

Jag tycker bandet är ett fenomen pågrund av att deras dröm var att få spela med Alter Bridge som en av deras största influenser och 29 Oktober står dom tillsammans med Halestorm och Alter Bridge på fryshuset scen. Lycka Till!!

KOLLA IN SAMTLIGA BILDER

 

 

Skribent: Jim Bergqvist (jb@rockbladet.se)
Foto: Torbjörn Skogsberg (ts@rockbladet.se)

Event: Smash Into Pieces
Arena: Rockviken, Frövi

Datum: 2013-08-03

Betyg: 9/10
Bäst: Unbreakable
Sämst: Synd att gitarren krånglade för Benjamin.
Fråga: 40 min? Varför inte 60min
 

BANDFAKTA – SMASH INTO PIECES

MEDLEMMAR
Chris Adam Hedman Sörbye – Sång
Benjamin Jennebo – Gitarr
Per Bergquist – Gitarr
Isak Snow – Trummor
Viktor Vidlund – Bas

DISKOGRAFI

2013 – Unbreakable

Latest posts by Jim Bergqvist (see all)

Relaterade artiklar