NY MUSIK: JUNKSTARS – First Time I Heard The Clash

Tidigare under året gick JUNKSTARS in i studion för att spela in sin kommande platta "French Hot Dog", och redan nu kan du höra första singeln från skivan. Spåret har fått titeln "First Time I Heard The Clash".

Bandet med många järn i elden, egen tidning, videoserie, nya plattor, egen headline turné och så vidare. Det är helt klart tydligt att de här grabbarna har bestämt sig för att visa världen vilka de är, och världen är även de öppna för att ta emot dem.

First Time I Heard The Clash, är en ren och skär hyllnings låt till bandet Clash, vilket har påverkat och styrt bandets egna sound. Inte för att de försöker efterlikna Clash i sitt sound, utan mer en egen stil och utveckling av den gamla Punkeran, med Clash & Sex Pistols i stora influenser för JUNKSTARS.

Inte nog med kommande ny platta, och just nu ny singel till den kommande plattan. JUNKSTARS har även en som de själva utrycker det "KICK-ASS Armé" Fan Club, vid namn Junksters. Ansök redan idag om att bli medlem. Och få din egna JUNKSTERS back-patch, front-patch, City-patch!

Finns klubben inte representerad i din stad ännu, då har du möjligheten till att bli "Le Presidento" för din stad, det här vill du inte missa. Fan-Club för dig som gillar Rock'n'Roll , Party och driven!
ANSÖK REDAN IDAG FÖR MEDLEMSKAP!( Hör låten på Spotify )

Relaterade artiklar