NYHET: Metallica släpper soundtracket “Through the Never” den 23:e september

Snart är väntan över. Den 23/9 kommer du kunna få ditt exemplar av soundtracket till Metallicas film "Through the never" i din hand. Det är så klart en måste-ha-pryl för alla fans världen över.

Annons 

 

Metallica är med sina åtta Grammy Awards, fem Kerrang! Awards, tre Billboard Music Awards och två MTV Music Awards ett av världens mest prisbelönta rockband i världen. Som om det inte vore nog blev grabbarna år 2009 invalda i det prestigefyllda Rock and Roll Hall of Fame.

Through the Never är filmatiseringen av deras 31-åriga liv tillsammans som band när de spelar sina bästa låtar genom tiderna live. Detta är det närmsta vi någonsin kommit en ”Best Of”-platta med grabbarna som träffades 1981 via en tidningsannons. Filmen har exklusiv världspremiär på Toronto Film Festival den 9:e september och soundtracket släpps den 23:e september.

 

BANDFAKTA – METALLICA

James Hetfield – lead vocals, rhythm guitar
Lars Ulrich – drums, percussion
Kirk Hammett – lead guitar, backing vocals
Robert Trujillo – bass, backing vocals

Officiella Hemsida: www.metallica.com
Officiell Facebooksida: www.facebook.com/metallica

 

Relaterade artiklar