TÄVLING: Vinn 2 biljetter till Stockholm Beer & Whisky Festival 2013

I samarbete med Brands For Fans Sweden AB, har vi nöjet att tävla ut 2 paket om 2 biljetter till Stockholm Beer & Whisky Festival 2013, som pågår 26-28 september, samt 3-5 oktober. Och för allt i världen, glöm inte bort att boka in de här datumen i din kalender.

Rockbladet tillsammans med Brands For Fans Sweden AB, ger dig möjligheten till att vinna 2 biljetter till valfri dag under 2013 års Stockholm Beer & Whisky Festival. Liksom tidigare år hålls i Nackastrandsmässans lokaler. 

Brands For Fans, är ett företag som arbetar med att ta fram produkter som riktar sig mot fans av band, artister m.fl. De jobbar i dag med bland annat Motörhead, Slayer och Iron Maiden. Där artisterna/banden valt att ta fram drycker som Vodka (Motörhead), Rödvin (Slayer & Motörhead) och öl (Iron Maiden "Trooper Ale"). Att Brands For Fans jobbar nära både artister och fans, råder det absolut inga som helst tvivel om, se bara exempelvis Morörhead Boxvinet som är utformat som en Marshallstack, vilket Rocker vill inte ha den hemma i sin hylla? Flera artister kontaktar Brands For Fans ofta för att få hjälp med att ta fram egen dryck eller andra fansorienterade varor. En mer ingående artikel kommer senare här på Rockbladet.se , så håll utkik efter den.

Har du aldrig varit på festivalen tidigare, så är det här en upplevelse du inte vill missa. Är det inte första gången du kommer besöka festivalen, så vet du hur bra den är. Under Stockholm Beer and Whisky festival, så har du möjlighet till att provsmaka alla drycker som Brands For Fans tillhandahåller, och samtidigt få en stund med folket bakom Brands For Fans i lite mingel. Vem vet, det kanske dyker upp en och annan artist under eventet med, förra året var exempelvis Mikkey Dee på plats under en hel dag. Radio Bandit var även de på besök under festivalen. 

Över till tävlingen nu. Allt du behöver göra, är att svara på två frågor här nedan, ange din adress och epostadress. Utöver det, så för att ditt bidrag ska vara gilltigt, så vill vi även att du delar publiceringen om tävlingen på Rockbladets Facebooksida vidare. (Klicka på Dela / Share).

Observera att eventet har en åldersgräns på att du ska vara minst 20 år för att komma in, då det serveras alkoholhaltiga drycker på festivalen.

Tävlingen avslutas den 3 september, och vinnare meddelas den 4 september via epost.

Tävlingen är nu avslutad, och vi på Rockbladet och Brands For Fans tackar alla deltagare.
Vi är otroligt glada för det stora intresset! Vinnare meddelas under morgondagen den 4/9-2013.


| Brand For Fans Hemsida | Brand For Fans på Facebook |

Relaterade artiklar