BLOGG: Skivbolagsdirektören

Ömer Akay, som driver skivbolaget DESPOTZ Records tillsammans med CM Gidlöf, kommer börja blogga på Rockbladet.se. Det kommer blir en resa genom musiken, livet och händelserna kring Ömer. Vi på Rockbladet är otroligt glada att Ömer valt Rockbladet.se som plattform för sin blogg.

Annons 

 

Genom bloggen kommer du följa vardagen som den är för Ömer, helt utan restriktioner, censurer mm. Ömer har lovat att det kommer bli en resa genom kontrollerat kaos, blandat med musik, artister, konserter, festivaler, bio, mat, dryck och så mycket mycket mer.

Genom bloggen kommer du kunna interagera tillsammans med Ömer och alla andra läsare via kommentarer. Dissa, hissa, flippa, tippa, ja allt det är upp till dig som läsare.

Vi öppnar bloggen på torsdag den 19/9-2013, och du kommer hitta länk till den här på Rockbladet.se när det väl är dags att spana in Ömers vardagshändelser.

Du hittar bloggen SKIVBOLAGSDIREKTÖREN här!

Relaterade artiklar