NY ROCKMUSIK: THE WISER – BACK AND BACK AGAIN

Duon i det Stockholmsbaserade bandet The THE WISER har släppt en ny singel BACK AND BACK AGAIN.  Låten är en catchig låt med ett brett sound trots bara två instrument. De släpper en tillhörande rykande färsk video, trots sin enkelhet är det en mycket tilltalande video. Helt enkelt Less is more.

Annons 

 

 

Äntligen har THE WISER släppt ytterligare en singel och video. BACK AND BACK AGAIN. För mig som verkligen gillar den nya konstellationen THE WISER tycker det tar det lite väl lång tid mellan gångerna.  Nå väl, BACK AND BACK AGAIN följer upp deras första singel MISERY LOVES COMPANY mycket bra. I den här låten tar de ut svängarna ytterligare, ännu lite mer dynamik. Det är en riktigt skön energi, det riktigt svänger om låten. För är det helt klart en radio-hit.

Så klart har de även spelat in en ny video till låten, även den är en 0-kronors-budget. Trots en mycket enkel video, så passar den perfekt. Med enkla medel och lite digital tricks så får de ut essensen av den känsla de har i låten. Den är dessutom bara inspelad i en tagning, det gör att den skapar en bra och äkta live-känsla.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jl@rockbladet.se)
BAND: The Wiser
LÅT: Back and back again
BETYG: 9/10

Köp singeln via iTunes.
Lyssna på den via Spotify.


 

BANDFAKTA – THE WISER

MEDLEMMAR
Jonas Hermansson – Sång, Gitarr
Nisse Westfelt – Trummor, Sång

Officiell hemsida: www.iamthewiser.com
Officiell facebook: www.facebook.com/IamTheWiser

 


 

Relaterade artiklar