NY VIDEO: Civil War – Gettysburg

Nyligen prisades Civil War med Guldskiva efter att ha sålt mer än 20 000 skivor i Sverige, släpper bandet nu en hyllningsvideo till alla sina fans och de som förlorade sina liv i slaget vid Gettysburg för 150 år sedan.

Annons 

 

Civil War som nu under 2013 haft ett fantastiskt bra och stort genombrott, och med flertalet stort uppskattade spelningar under sommaren, har nu producerat en hyllningsvideo till alla sina fans och även alla de som stöp under slaget av Gettysburg för exakt 150 år sedan.

Civil War egna uttalande och hyllningstal:

Det här är från oss till er alla.
Dels för att hedra minnet av 150-årsdagen av slaget vid Gettysburg och ett bevis på vår uppskattning för det fantastiska stödet ni alla har visat oss under den gångna sommaren. Här har ni: Gettysburg – Videon. Som innehåller klipp från alla våra spelningar under sommaren 2013. Vi har rest över hela vår nation Sverige, och ett kort stopp i underbara Budapest under hela sommaren och framfört våran show med respons från er som ingen av oss kunnat drömma om.
Ett stort stort tack för all fantastisk support. Slutligen, buga er djupt med respekt för alla de som förlorade livet så många år sedan, under slaget vid Gettysburg.

 

Video director: Michael Asplund
Footage by: Michael Asplund and Daniel Falk.
Location: here n there!

| Civil War Hemsida | Civil War Facebook

Skivan The Killer Angels, släpptes via skivbolaget Despotz Record i Stockholm, som här om veckan blev belönad med Guldskiva då den sålt mer än 20 000 exemplar i Sverige.

| Despotz Records Hemsida | Despotz Records Facebook |

Relaterade artiklar