NY VIDEO: TAD MOROSE – BENEATH A VEIL OF CRYING SOULS

Bollnäs bandet Tad Morose är på framfart igen, och med sin kommande platta släpper bandet i dag nu nya videon till "Beneath A Veil Of Crying Souls". Rockbladet har nu exklusivt möjligheten att visa dig som läsare videon.

 

Videon är bandets första låt som de släpper till som Singel/EP till den kommande plattan. Singeln släpps ut den 28:e september 2013. Medans plattan är planerad till att släppas den 20:e november 2013.

 

FAKTA TAD MOROSE:
Gitarr: Christer "Krunt" Andersson
Trummor: Peter Morén
Bas: Tommi Karppanen
Sång: Ronny Hemlin
Gitarr: Kenneth Jonsson

| TAD MOROSE FACEBOOK | TAD MOROSE HOMEPAGE |

TAD MOROSE fullängdare, som har namnet Revenant, är bandets 7:e platta i ordningen, Plattan släpps genom skivbolaget Despotz Records, som har sitt säte i Stockholm.

Despotz Records är ett Stockholmsbaserat skivbolag, som la sin grund redan 2006 av tre personer. Varje person med sin alldeles unika kunskap och erfarenhet från musikindustrin, Under sina tidiga karriärer så korsades deras vägar flertalet gånger, och alla hade en stark drivenhet att släppa musik som attraherade var och en. Despotz formades snart genom deras egna och gemensamma intressen.

Förvänta dig det du inte förväntar dig, det är ett stort ledmotiv för skivbolaget Despotz Records.

| DESPOTZ RECORDS FACEBOOK | DESPOTZ RECORDS HOMEPAGE |


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Latest posts by Micke Andersson (see all)

Relaterade artiklar