NYHET: Civil War säljer GULD i Sverige

Svenska Civil War säljer Guld i Sverige redan på sin första platta, och redan efter dryga året som bandet över huvudtaget funnits i sin konstellation. Civil War som signerade skivkontrakt med Stockholmsbaserade skivbolaget Despotz i ett mycket tidigt skede har nu tillsammans sålt så pass många skivor i hemlandet och därmed belönats med Guldskiva.


(foto: Michael Asplund)

Guldskiva får man i Sverige, då skivan sålts mer än 20 000 exemplar, vilket bandet nu gjort med sin debut platta "The Killer Angels". Det känns verkligen stort och otroligt kul, speciellt i nutid, då de flesta på något vis mestadels lyssnar på skivor via elektroniska kanaler. 

Bandets egna kommentarer:

Vi är extremt glada och stolta över att våran debutplatta "The Killer Angels" sålt mer än 20 000 exemplar i Sverige, och att vi nu då dessutom stolt kan visa upp våran Guldplatta.

Att sälja mer än 20 000 exemplar i vårt hemland, var absolut ingenting som någon av oss över huvudtaget kunde tänka oss eller tro när vi satt tidigare och planerade nya skivan.

The Killer Angels, har mottagits stort och otroligt fina samt överraskande fina recensioner har vi fått över hela världen. Och alla fina kommentarer vi fått av alla er fans runt om i världen, nästan alla kommentarer är av possitiv karraktär, vilket känns nästan helt overkligt.


(foto: Michael Asplund)

Vi kan inte tala nog mycket om hur stort det känns för oss, att ni alla fans kan se om sidan på våra tidigare karriärer i diverse band och konsulationer. Utan ni ser det vi levererar idag utan att vara färgade av tidigare år.

Får oss alla, till er alla, ett stort tack! 
Vi ses där ute någonstans.
/Civil War

Civil War som gjorde sin sista festivalspelning för 2013 i Budapest, fick där sin guldskiva levererad och presenterad direkt efter spelningen. Nu laddar bandet upp inför kommande turné runt om i Europa.

Vi på Rockbladet säger ett STORT GRATTIS till Civil War och deras prestation med att sälja mer än 20 000 skivor hemma i Sverigen!


Despotz Records är ett Stockholmsbaserat skivbolag, som la sin grund redan 2006 av tre personer. Varje person med sin alldeles unika kunskap och erfarenhet från musikindustrin, Under sina tidiga karriärer så korsades deras vägar flertalet gånger, och alla hade en stark drivenhet att släppa musik som attraherade var och en. Despotz formades snart genom deras egna och gemensamma intressen.

Förvänta dig det du inte förväntar dig, det är ett stort ledmotiv för skivbolaget Despotz Records.

 

Relaterade artiklar