NYHET: Motörhead släpper detaljer om nya albumet AFTERSHOCK

21 oktober kommer kultbandet Motörheads nya album AFTERSHOCK att släppas ute i butik. En skiva alla tre i bandet är extra nöjda med. Den ska liksom innehålla nya låtar som beskriver Motörheads enorma bredd. Så kolla in cover-bilden, låtlistan och vad bandets kommentarer.

Den 21 oktober 2013 släpper Motörhead sitt 21:a studioalbum, ett enormt och profetiskt efterskalv. Vi ger er: AFTERSHOCK.
Plattan är inspelad i NRG Studios i norra Hollywood och leverar allt det som Motörhead står för. De kan faktiskt ha varit i sitt livs låtskrivar-form inför denna platta – 14 låtar med råhet, styrka och fart. Lemmy Kilmister, Phil Campbell och Mikkey Dee  visar helt enkelt att Motörhead inte bara är ett band – de är en hel genre!

– Steal it if you must, buy it if you can! hälsar Lemmy,vars stolthet över albumet märkts tydligt i hans hem den senaste tiden. 
Alla som hälsat på har – med eller mot sin vilja – fått lyssna på plattans allra tidigaste mixningar.

Phil Campbell tillägger: – Jag tror att variationen på skivan visar att vi verkilgen grävt djupt denne gång och producerat det bästa vi gjort på lång tid.

– Det är, säger Mikkey Dee, ett verkligt starkt Motörhead album, som definierar det som Motörhead egentligen står för. Han har inte fel. För Motörhead är Motörhead är Motörhead… och deras Aftershock kommer att kännas av världen över…

Motörhead kommer ge sig ut på europaturnén i vinter, där ett av stoppen är Linköpings Cloetta Center den 12 december 2013.

Låtlista – Aftershock:
Heartbreaker
Coup de Grace
Lost Woman Blues
End Of Time
Do You Believe
Death Machine
Dust And Glass
Going To Mexico
Silence When You Speak To Me Crying Shame
Queen Of The Damned
Knife
Keep Your Powder Dry Paralyzed

BANDFAKTA – MOTÖRHEAD

MEDLEMMAR
Ian "Lemmy" Kilmister – lead vocals, bass guitar
Phil "Wizzö" Campbell – guitar, backing vocals
Mikkey Dee – drums

 

 

Relaterade artiklar