BULLSEYE TALKSHOW – Gäst Anders Fridén i Stockholm

BULLSEYE är en personlig live-talkshow med plats för både allvar och skratt. Hör tidigare aldrig berättade anekdoter och få en unik inblick i artisternas liv varvat med musik, bilder och videoklipp. Allt inför publik. Bullseye Talkshow sänds inte ut någonstans utan måste upplevas på plats. Och äntligen nu i Stockholm i samarbete med Bandit Rock!

 

Gäst i Bullseye-soffan, fredagen den 25 oktober, blir ingen mindre än Anders Fridén, frontman i Sveriges största hårdrocksband IN FLAMES.

Efter ett par lyckade och uppskattade säsonger i Göteborg beger sig Bullseye Talkshow till Stockholm för en intim pratstund med Anders Fridén från självaste In Flames, bara dagar innan det kritikerrosade bandet barrikaderar sig i studion för att spela in sitt elfte album. Det blir ett samtal om livet, karriären och plattorna som förändrade världen. En helkväll med hårdrock, videoklipp och överraskningar.
Så nära kommer du aldrig igen

Värd: Mattias Lindeblad.
Mattias Lindeblad är journalist, känd från både tv och radio med bl a Rundgång (SVT/SR), Hells Jingle Bells (SVT), Christer i P3 (SR) och filmen Allt som fanns var OKEJ (SVT). Han har även succéböckerna Hårdrock – rundgång, nitar och nackspärr, Mer hårdrock – smink, läder och headbanging och Skräck – boken som Gud glömde på sitt samvete. Mattias är just nu aktuell med den kritikerrosade dokumentärfilmen Regissören som försvann – historien om The Ninja Mission (SVT).

Bullseye Talkshow: Anders Fridén (In Flames)
Fredag 25/10, 18.30
Ringos Café Bar Bistro, Ringvägen 52, Stockholm
Biljetter och info 
OBS! Begränsat antal biljetter.

 

 

Relaterade artiklar