NYHET: ALTER BRIDGE – Backstage – Repititioner inför turnén

Imorgon, tisdag den 29/10-2013, är det dags för Alter Bridge att inta scenen på Fryshuset i Stockholm. Förväntningarna är så klart höga. Är du som vi nyfikna på hur deras förberdelser har gått?

Europaturnén är nu i full gång för Alter Bridge. De har hunnit spela i Paris, Bryssel och Berlin. Ikväll ser de till att få taket att lyfta på arenan Vega i Köpenhamn. Det ska så klart bli riktigt kul att få se de igen på svensk mark.

Deras supportakter är inga dåliga uppvärmare. Halestorm, med Lzzy Hale i fronten, kommer förutom sitt support-framträdande i Stockholm åka till Göteborg och Malmö för spela två egna headline-shower.

Första uppvärmningsakten är inte mindre än förra årets svenska genombrott Smash Into Pieces. Det kommer garanterat bli en kväll att minnas lång tid framöver.

Inför varje turné krävs det så klart mycket förberedelser och repititioner. Så passa på att kolla in nedanstående video som tar er med back stage under Alter Bridge repititioner inför turnén.

 

 

Om ni nu tyvärr missar deras spelning, passa på att kolla in både recensioner av showen och därefter också den intervju vi kommer göra med Alter Bridge i samband med konserten.

Relaterade artiklar