BANDDAGBOK: Vietcong Pornsürfers – Frankriketurné – Del1

De svenska punkrockbandet Vietcong Pornsürfers har gett sig iväg på en tre veckor lång turné i Belgien och Frankrike. Nu har du en exklusiv chans att få följa med de backstage där de kommer visa upp den nakna sanningen. De kommer ge ut en ny del så ofta de bara kan. Sådana här chanser får inte missas.

Lördag 9/11-2013

Tjo! Det är vi som är VIETCONG PORNSÜRFERS. Världens ballaste band.

Vi har sålt vår integritet som mystiska rockmusiker och blivit kommersiella. Under våran turne nu i November har vi gått med på att skriva turnedagbok och publicera på Rockbladet tillsammans med massa privata bilder av tvivelaktig kvalitet. 

Just nu sitter vi hos en polare i Belgien, jag skriver turnedagbok och resten av bandet har blivit ilurade utav våran nya roddare humpar-Eddie att tanka hem nån portad gameboy app till sina smartphones. Så nu liras det Pokemon för kung å fostervatten runt mej.

Igår så hade vi premiärspelning i nån liten stad vid namn Waregem här i Belgien, spelningen gick fin fint och vi blev serverade diverse friterade saker till middag, typ köttbullar och barnmat tror vi, men det smakade väl.

Tidigare turneer har Polizien stannat oss otaliga gånger i jakt på knark när vi bilat oss fram. Men efter sina misslyckade kroppsvisiteringar och bilrazzior har dom gett upp. Vi klarade oss genom hela det tyska riket utan ett enda stopp. Vi får väll ta igen det på vägen hem sen.

Vi är alltså ute på Europaturne, eller Frankriketurne (+ett gig i Belgien), beroende på hur man ser det. Det är våran fjärde Europaturne och vi kommer att vara borta i 3 veckor. Vi färdas i en hajtandsbestyckad gammal cheva-van och ska genomföra 11 spelningar totalt. När vi är färdiga har vi gjort 50 spelningar bara i år. Det är mer än dubbelt min ålder. Tar man det gånger milkostnaden för vår turnebulle har så får man fram mitt nya turnummer. Där har ni nått att klura på tills vi hittar nästa internet uppkoppling och kan uppdatera er mera om det glamorösa rocklivet on the road.

Puss å Kram

/VIETCONG PORNSÜRFERS

 

KOLLA IN ALLA BILDER FRÅN DEL1

 

BANDFAKTA – VIETCONG PORNSÜRFERS

MEDLEMMAR
Tom K – Lead Vocals
Teddy – Guitar
W. Affe – Bass
Rackarn – Drums

Officiellt hemsida: www.vietcongpornsurfers.com
Officiell Facebook: www.facebook.com/VietcongPornsurfersOfficial

Kolla in videon "Dead Track"

The YouTube ID of <span class="s1">f1ipc5d70Hk is invalid.

Relaterade artiklar