BANDDAGBOK: Vietcong Pornsürfers – Frankriketurné – Del2

De svenska punkrockbandet Vietcong Pornsürfers har gett sig iväg på en tre veckor lång turné i Belgien och Frankrike. Nu har du en exklusiv chans att få följa med de backstage där de kommer visa upp den nakna sanningen. De kommer ge ut en ny del så ofta de bara kan. Sådana här chanser får inte missas.

Tisdag 12/11-2013

God morgon!

Vi sitter inklämda i en lägenhet på fyra vångingar och ca 40 kvadrat i centrala Paris, -”Kan jag inte bygga på bredden så bygger jag på höjden, Sacre Blue!”. Det är bokhyllor över alla väggarna och det svämmar över utav antikiktetsfynd från diverse loppisar, en studio, atelje och växthus med tvivelaktiga örter. Precis som det ska vara i fransland! Vi sover hemma hos våran bokare Matt och hans flickvän Julie.

Igår när vi letade efter den mytomspunna, ytterst sällsynta Parkeringsplatsen, mycket skygg i centrala Paris, så blev vi uppraggade utav några fransyskor. Dom behövde två killar till en plåtning för ett nytt klädmärke. Såför att späda på våra våta franska fördommar ytterliggare så fann vi oss mitt uppe i en modeplåtning för något nytt hippt klädmärke. Björn och Rackarn poserande för allt vad dom var värda medans Humpar-Eddie och Tom mest skrattade å peka, själv fick jag vakta bilen som var i behov av p-plats….

Gårdagens spelning gick av stapeln i en lokal ganska liknande Sthlms Kafe 44, fast snäppet olagligare. Här finns det inga fjantig decibelbegränsningar och rökmaskin finns inte, men det sköts av volontärer från publiken under hela kvällen, ofriviligt passiv knarkrökare, check. Barens leverans kom med kundvagn direkt från snabbköpet runt hörnet. Det var knölfullt och vi svettades som djur. Vi har varit två gånger å lirat rock i Paris tidigare. Det märktes med flera bekanta franska ansikten i publiken, och många kindpussar efteråt!

PS. Det schysstasteste med Fransland är att det bara är att slänga på varningsblinkersen, då får man parkera vart man vill på obestämd framtid, dessutom är det gratis. DS.

/Vietcong Pornsürfers genom Affe 13.16 tisdag 12e november.

 

KOLLA IN ALLA BILDER FRÅN DEL2

 

BANDFAKTA – VIETCONG PORNSÜRFERS

MEDLEMMAR
Tom K – Lead Vocals
Teddy – Guitar
W. Affe – Bass
Rackarn – Drums

Officiellt hemsida: www.vietcongpornsurfers.com
Officiell Facebook: www.facebook.com/VietcongPornsurfersOfficial

Kolla in videon "Dead Track"

The YouTube ID of <span class="s1">f1ipc5d70Hk is invalid.

Relaterade artiklar