BANDDAGBOK: Vietcong Pornsürfers – Frankriketurné – Del4

De svenska punkrockbandet Vietcong Pornsürfers har gett sig iväg på en tre veckor lång turné i Belgien och Frankrike. Nu har du en exklusiv chans att få följa med de backstage där de kommer visa upp den nakna sanningen. De kommer ge ut en ny del så ofta de bara kan. Sådana här chanser får inte missas.

Tisdag 19/11-2013

Dårhus hej hopp!

Nu slog bakfyllan över i ren härdsmälta hos Rackarn och Tom. De dansar och härjar som dagisbarn på uppåttjack.

Idag har vi placerat turnebussen på en minipytte gata i en stand som heter Perpignion längst söder på den hårda karga vindpinade franskarivieran. Det är gatuhundar och pittoreskt. Vi ska spela med en Amerikansk tjej och hennes enkvinnoband. 

Hela dagen har varit långdragen och huvudena tunga efter en efterfest som inte slutade förens vid sjutiden imorse. Så när vi blev utslängda från hotellet vid 12-tiden så var humöret på topp efter att vi sovit ut… Efter att ha tejpat ihop ena fönstret på vår turnebuss som jag råkade slå sönder i nattens härj så satte vi kurs söder ut, följandes skylltarna mot Barcelona då GPS vi har börjat få nog av oss.

Det går sakta men säkert utför. Veckan började bra med en spelning i St Etienne där barägaren som vi bodde hos på natten lurade i oss en hel flarra wirre, sen fortsatte den med en kanonspelning igår i staden Montpellier. Precis innan giggtajm ringde vår franska bokare å berättade att gigget idag var inställt pga dåligt väder. Vi ”firade” det med att festa till det lite extra eftersom vi blev ofrivilligt lediga idag….

Nu blev det ju inte så då, spelningen blir av trotts allt. Så det är kul, mindre kul är att alla mår som små sura russin efter nattens bravader….men de sket man väl i! Dessutom råkade halva min ena visdomstand lossna här om dagen, orsak okänd.

Efter ikväll så väntar dock två dagar med ledigt. Sen kör vi sista spelningen på fredag eller eventuellt näst sista då våran bokare nyss ringde å sa att vi kanske brakar lös i Hamburg på lördag om vi har tur!

Av erfarenhet från tidigare turnéer vet vi dock att man inte är sliten förräns man skiter blod. Det är inte dags att åka hem förens man använt alla kallingar tre gånger. Och så länge det inte varit slagsmål så räknas det som att man är sams.

Over and out, kosmonaut

/Affe and the Vietcong Baguettsürfers

 

KOLLA IN ALLA BILDER FRÅN DEL4

 

BANDFAKTA – VIETCONG PORNSÜRFERS

MEDLEMMAR
Tom K – Lead Vocals
Teddy – Guitar
W. Affe – Bass
Rackarn – Drums

Officiellt hemsida: www.vietcongpornsurfers.com
Officiell Facebook: www.facebook.com/VietcongPornsurfersOfficial

Kolla in videon "Dead Track"

The YouTube ID of <span class="s1">f1ipc5d70Hk is invalid.

Relaterade artiklar