FOTO-KRÖNIKA: Bandit Boat 16

Nu har det gått ett par dagar sedan Bandit Boat 16 lättade ankar från Tallink/Silja terminalen på fredagen den 15/11-2013. Och vi har väl alla våra specialla minnen från resan. Jag har här samlat en del bilder och tankar från resan.

Det är alltid en stor uppslutning kring Bandit Boat, och det var absolut ingen ändring på den saken den här gången heller. Mängder med kända ansikten, likväl som det fanns flera som aldrig tidigare åkt med på Bandit Boat tidigare.

Den här gången hade dessutom Bandit Chefen Mattias lyckats med konststycket att fånga in Danko Jones som headliner, vilket säkerligen hjälpte till med att biljetterna sålde slut på rekordkort tid.

Att det var en riktigt lyckad kombination av artister den här resan råder det absolut inga som helst tvivel på, då det var riktigt bra uppslutning av publiken på samtliga spelningar, från Bandit Metalizer till Sir Reg.

Och jag är helt övertygad om att jag inte är den enda som säger att det här var absolut inte sista gången som biljett bokas i tidigt skede till Bandit Boat.

Ett stort tack till samtliga band som följde med på resan, och inte minst av allt STORT STORT tack till Bandit Rock som gör det möjligt för oss likasinnade att få chansen att uppleva en så otroligt trevlig stund tillsammans.

MINGEL / PUBLIKBILDER

 

BANDIT METALIZER

 

LILLASYSTER

 

DANKO JONES

 

Relaterade artiklar