INTERVJU: Sari och Yvonne från Brands For Fans

Tidigare i år träffade Rockbladet Yvonne och Sari för en intervju, som för två år sedan startade Brands For Fans, ett företag som hjälper hårdrocksband med att skapa och sälja egna dryckesprodukter. Intervjun spelades in på video, och du kan se den i sin helhet nedan.

brandforfans-3

 

Sätt på att profilera sig som rock/hårdrocksband är många. En stor del är självklart att producera fram många olika typer av merchendise, det är någonting som bandens fans gärna köper för indentifiera sig och knyta an till bandet. Sedan några år tillbaka har produktsortimentet utökats och tagit sig till dryckes-branschen. Allt från vin, öl, whiskey och vodka.

Det finns olika sett att skapa business i det här området, det svenska bolaget Brands For Fans vill skapa en långsiktighet för att knyta ihop fansen med banden ännu lite mer. Yvonne och Sari som driver företaget kommer själva från dryckesbranschen innan de startade Brands For Fans, men de är även stora fans till många hårdrocksbanden. Så det kändes självklart och hur kul som helst för de när de bestämde sig för att dra igång detta.

Ett par exempel på deras klienter/kunder är inte mindre än hårdrocksbanden MOTÖRHEAD & SLAYER.

Jonas träffade de för en intervju när de besökte Getaway Rock Festival i Gävle tidigare i år. De berättar om företaget, produkterna och samarbetet med de banden som de jobbar med just nu. Du kan se intervjun i sin helhet nedan.

 

REPORTER: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Micke Andersson (micke.andersson@rockbladet.se)
REDIGERARE AV VIDEO: Jonas Lööw
DATUM: 8/8 – 2013

 

FAKTA OM BRANDS FOR FANS

Officiell hemsida: www.brandsforfans.se
Officiell Facebook: www.facebook.com/BrandsForFans

 

KOLLA IN BILDSERIE FRÅN INTERVJUN

 

Relaterade artiklar