KONSERTNYHET: AEROSMITH till Tele2 Arena nästa sommar

Ja du läste rätt – legendariska Aerosmith kommer till Sverige nästa år för att höja temperaturen på sommaren. Den 1 juni intar Steven Tyler och co. Tele2 Arena i Stockholm. Biljetterna släpps tisdagen den 19 november kl 9.00.

Få band har överlevt årtionden av tumultartat leverne och ändå kommit att bli ett av de största rockbanden i historien. Aerosmith som redan på sjuttiotalet skrev makalösa album som ”Toys In The Attic” och ”Rocks” har fightat både drogproblem och interna konflikter och upplevt en comeback som är svårmatchad med de fantastiska albumen ”Pump” och ”Get A Grip”. Aerosmith är det amerikanska rockband som sålt flest album genom tiderna med över 150 miljoner exemplar som funnit sina vägar hem till en lojal fanskara. 

Med guld- och platinaförsäljning på nästan varje album, utsålda turnéer; som invalda i Rock N Roll Hall of Fame och mottagare av åtskilliga andra priser så kanske man skulle kunna tro att Aerosmith skulle vilja lägga sig på soffan och ta det lugnt ett tag. Men bandet fortsätter att turnera och släppa skivor med oförsvunnen vigör, ett karriärs- /karaktärsdrag som nu sträckt sig över fem årtionden (!). Deras ständigt växande fanskara som hittar nya lyssnare över varje generation vittnar väl om Aerosmiths vitalitet.

Den 1 juni kommer Aerosmith till Tele2 Arena i Stockholm. Förvänta er inget annat än en svettig explosion till show med alla deras största hits och mer därtill. Biljetterna släpps till försäljning tisdagen den 19 november kl 9.00.

| AEROSMITH Official | AEROSMITH Facebook |

Relaterade artiklar