KONSERTNYHET: Hardcore Superstar gör en exklusiv spelning på juldagen

I över femton år har Hardcore Superstar svettats blod och hållit den svenska sleazefanan högst av dem alla. Från debutalbumet ”It’s Only Rock ’N’ Roll” till den senaste partybomben ”C'mon Take On Me” så har bandet levererat hits som stänker till och klistrar sig fast i reptilhjärnan. Den 25 december, på självaste juldagen, så ställer sig Hardcore Superstar på Trädgår’ns scen i Göteborg.

Hardcore Superstar är utan tvekan ett av Sveriges absolut största hårdrocksexporter med flera varv runt jorden i bagaget. Sedan debuten 1997 har bandet släppt flertalet guldsäljande album. Några axplock ur cv:t är det självbetitlade albumet från 2005 som nästlade sig in på en dröse årsbästalistor och "Split Your Lip" från 2010 fick toppbetyg av landets recensenter. Sedan dess har fans följt bandet både bakåt och framåt i tiden och genom hela deras frenetiska katalog av pumpande hårdrocksanthems som förgyllt mer än ett flertal blöta kvällar.

Hardcore Superstar befinner sig just nu i Mexico och kommer därefter bege sig på en turné genom Europa. Men den 25 december gör bandet en Sverige-exklusiv spelning  på Trädgår’n i Göteborg.

DATUM

25.12  Göteborg, Trädgår'n 

BILJETTER

Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.

BANDFAKTA – HARDCORE SUPERSTAR

MEDLEMMAR
Jocke Berg – vocals
Vic Zino – guitar
Martin Sandvik – bass
Magnus "ADDE" Andreasson – drums

Officiell Hemsida: www.hardcoresuperstar.com
Officiell Facebook: www.facebook.com/OfficialHardcoreSuperstar

 

Relaterade artiklar