NYHET: Mustasch släpper ny skiva och åker på turné

I januari släpps nya plattan ”Thank you for the demon” och därefter blir det en omfattande Nordenturné. Turnépremiär blir i Åbo i Finland den 4 februari och turnén avslutas i Falkenberg den 29 mars. Den 20 mars spelar Mustasch på Tyrol i Stockholm, biljetterna till denna konsert släpps på torsdag den 21 november. 

Annons 

 

Mustasch är nu aktuella med skivan ”Thank you for the demon” som släpps den 15 januari. Detta är uppföljaren till senaste guldsäljande skivan ”Sounds like hell, looks like heaven” som släpptes 2012. Bandet har producerat skivan tillsammans med Rikard Löfgren & Gustav Ydenius och Ronny Lahti har mixat skivan.
 
Första singeln ”Feared And Hated” släpps den 20 november men redan nu har låten adderats på ett flertal radiostationer här hemma i Norden och övriga Europa. I slutet på november åker bandet på en Tysklandsturné och i början på februari inleder man turnéåret 2014 med ett flertal spelningar i Finland och Sverige.

Datum

4.2  Åbo, Klubi (FI)
5.2  Tampere, Pakkahuone (FI)
6.2  Joensuu, Kerubi (FI)
7.2  Jyväskylä, Lutakko (FI)
8.2  Helsingfors, The Cirkus (FI)
21.2  Karlstad, Nöjesfabriken 
22.2  Bollnäs, Tuppens Danskrog
28.2  Vara, Vara Konserthus 
1.3  Hultsfred, Metropol
8.3  Helsingborg, The Tivoli 
13.3  Åre, Bygget
20.3  Stockholm, Tyrol
21.3  Malmö, KB
22.3  Göteborg, Trädgår'n
28.3  Kalmar, Sandra
29.3  Falkenberg, Falkhallen

BILJETTER

Se livenation.se för biljettinformation.

BANDFAKTA – MUSTASCH

MEDLEMMAR

Ralf Gyllenhammar – sång och gitarr 
David Johannesson – gitarr
Stam Johansson – bas
Jejo Perković – trummor

Officiell Hemsida: www.mustasch.net
Officiell Facebook: www.facebook.com/Mustaschofficial

 

Relaterade artiklar