TÄVLING: Vinn konsertbiljetter till BLACK VEIL BRIDES & HEAVEN’S BASEMENTS Konsert i Stockholm

Rockbladet tillsammans med Triada Communication ger dig nu möjligheten för en vinnare att kunna ta med sig en vän för att se BLACK VEIL BRIDES & HEAVEN'S BASEMENTS konsert på Klubben/Fryshuset/Stockholm nu på fredag den 29/11. 

Black Veil Brides och Heavens Basement är högaktuella med två konserter här i Sverige. Nu på fredag den 29/11 spelar de i Stockholm och på lördag den 30/11 i Göteborg. Vi på Rockbladet i samarbete med Triada Communications kommer nu starta en snabb-tävling där du kan vinna konsertbiljetter för två personer till spelningen på Klubben/Fryshuset i Stockholm fredagen den 29/11.

Tävlingen avslutas torsdagen den 28/11 klockan 19.00.

Vinnaren, med den bästa motiveringen utsedd av tre personer från Rockbladets redaktion, kommer att kontaktas per telefon under torsdags kvällen efter tävlingen har avslutats.

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

VINNAREN ÄR: Gabriella Johansson från Vargön

STORT GRATTIS

ÖNSKAR

/ROCKBLADET tillsammans med TRIADA COMMUNICATIONS

Relaterade artiklar