INTERVJU: Rockstars On Mars – “We are just big fucking kids”

READ THIS INTERVIEW IN ENGLISH.

Sleaze-glam straight up! Dirty, fucking, sexy, rock'n'roll. Pull your panties down and throw your bra!/ London LeGrand

 

Rockstars On Mars med London LeGrand i förgrunden, har visat alla hur man festar riktigt jävla hårt, på en båt. När jag möter dem står de och posar för bilder, bredvid en avsvimmad kille. Här finns ingenting som heter ”för mycket alkohol”. Släng in tre Göteborgsrockare och en L.A-legend i mixen och då har du receptet för: Rockstars On Mars.


(Fotograf: Änna Taucher)

MALENE: Så vad spelar ni för genre?

London: Sleaze-glam! “Dirty, fucking, sexy, rock n' roll.” Dra av dig byxorna och slang av dig bh-n!” Det är ligga-rock. Det är som det borde vara. Inget politiskt bullshit!

Johnny: Det är “fuck n' roll!”

*Alla skrattar*

 

MALENE: Så hur kom ni på idéen för ert band?

London: För länge sedan spelade jag med Brides of Destruction med Nikki Sixx (från Mötley Crüe) och Tracii Guns (från L.A. Guns) och Scot Coogan(tidigare medlem i Ace Frehley Band). Under den tiden spelade han tillsammans med Sinéad O'Connor, bruden som rev sönder bilden på påven. Så åkte jag på turné med de här snubbarna och efteråt när alla var tillbaka till sina band, så fick jag ideén att starta det här bandet. Jag kom till Sverige och kollade in publiken och på den tiden var alla riktiga rockers, vilket de fortfarande är idag! Jag kom tillbaka till L.A och tänkte: Nu gäller det! Vi måste starta detta nu. Så jag startade ett rockband med influenserna som jag växte upp med, vilket är sleaze-glam elementen. Jag satte ihop det och hittade de här grabbarna från Sverige. Nu har jag fyra sleaziga “fuckers”!

Dave: Jag spelar bas I bandet.

London: Dave är vår sexslav

Dave: Ja. "Dave the sex slave!"

London: Han har fortfarande inte lärt sig hur han ska vara en sexslav. Han är fortfarande en Master.

Dave: Jag är en Masturberare.

London: Så till alla kvinnor som tänker att de kanske kan få honom att göra som ni vill. Ni kan det, men han kommer fortfarande dominera er.

 *Dave tar mikrofonen och börjar intervjua London *

Dave: Hur känns det att sjunga I bandet Rockstars on Mars?

London: Det känns fan precis som det ska!

 

MALENE: Haha, ni är bara för roliga! Men säg mig en sak, vad är era förväntningar på den här spelningen?

London: Mycket sex, festande och huvudsakligen rock n' roll. Vi hoppas att folk gillar våra grejer och om de inte gör det så…

Dave: Synd för dem! Det här är vår första spelning tillsammans som ett band och vi vill bara ha en rolig helg ihop!

 

MALENE: Vem skriver musiken och vad har ni skrivit hittils?

Dave: Det gör vi alla tillsammans.Vi har ungefär tio färdiga låtar och en miljon ideér. Caesar producerar vår musik. Caesar, kan du berätta något om hur du jobbar?

Caesar: Låtarna som vi har släppt hittils är mest gjorda för att få ut vår musik så snabbt som möjligt. Jag ska snart sätta mig ner och mixa om låtarna. Jag planerar att bryta ner ”Appetite of destruction” (Guns N' Roses) i beståndsdelar, leta efter vitala element, signum och så vidare. Sen har jag tänkt att använda skivan, det soundet som förebild när jag mixar. Alla i bandet älskar soundet och känslan på den plattan.

Jag gör också en hel del spontana “effekter”. Alla i bandet är väldigt duktiga och har ett öra för detaljer vilket ofta bidrar till en bra helhet. Vi älskar vår musik och vill spela sån musik som vi själva vill höra, därför tycker vi det är viktigt att vi alla älskar hur det låter även om vi ibland får kompromissa.

 

MALENE: Vad är ert mål med er musik?

Johnny: Vi alla älskar rock och musik, du vet. Så vi vill bara hänga, ha kul och göra det vi älskar mest, vilket i sin tur är att skriva och spela musik.

London: Helt seriöst.Vi gick ihop som vänner. De letade efter en sångare och jag letade efter ett sleaze-glam band. Vi repade och hade jättekul ihop. Vi är vuxna,  fast vi är fortfarande som barn, om du förstår hur jag menar?

Johnny: Vi kommer göra vår grej, vare sig folk gillar det eller inte!

 

MALENE: Slutligen, skulle ni vilja säga något till något annat band på båten?

Dave: Ja, “fuck you! “

Alla: Neeeeej!

Johnny: Gör er grej! Gör vad ni älskar mest, precis som vi. Bry er aldrig om vad andra människor tycker.

London: Och vi vill festa med er “fuckers” ikväll!

 

SKRIBENT & FOTOGRAF: Malene Aakre (malene.aakre@rockbladet.se)
BANDBILDSFOTO: Änna Taucher
BANDINTERVJUN: Rockstars On Mars
DATUM: 2013-11-09, Rockbitch Boat 2013

 

BANDFAKTA – Rockstars On Mars

MEMBERS
London LeGrand – Lead Vocals
Dave – Bass Guitar
Johnny – Guitars
Caesar – Drums 

Officiell Facebook: www.facebook.com/RockstarsOnMars

Relaterade artiklar