KONSERTFOTO: HELL – Arenan – Stockholm – 7/12

En kväll i den onda musikens tecken startas bäst med helvetets representanter. De återförenade 80-tals ikonerna i HELL bjuder upp till fem-i-tre dansen. ROCKBLADET som är på plats tackar och bockar.

Annons 

 

En behaglig ljudmatta möte oss när Hell går på scenen. Jag är verkligen en sucker för lyckade återföreningar och HELL symboliserar i mångt och mycket hela den termen. Att Djävulen själv är med som sångare gör såklart saken än mer dramatisk. David Bower, som han heter, har sin speciella och karaktäristiska sångstil med klara och höga toner. Både han och bandet får en bra respons från en publik som länge har väntat på att få se dem.

Hela showen får en speciell visuell touch med Davids speciella rörelseschema. Han bär dessutom headset vilket man inte ser så ofta. Vi tog lite bilder från denna visuella resa genom Hells låtar. För er som inte har sett detta band live kan jag starkt rekommendera er att pallra er till bandets nästa gig.

KOLLA IN HELA BILDSERIEN – HELL

 

SKRIBENT: Fredrik Brolin (fredrik.brolin@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Fredrik Drakenlind
EVENT: HELL
ARENA: Arenan / Stockholm
DATUM: 2013-12-07

LÅTLISTA

1. The Age of Nefarious
2. On Earth as It Is in Hell
3. Blasphemy and the Master
4. Something Wicked This Way Comes
5. The Quest
6. Save Us From Those Who Would Save Us

Relaterade artiklar