FESTIVALFOTO: Gothenburg Sound Festival 2014 – Andra och sista dagen i bilder

Igår var det den andra och avslutande dagen för årets första festival, Gothenburg Sound Festival 2014. Festivalen hölls på Trädgårn i Göteborg. I två dagar ska Göteborgs-soundet hyllas med många grymma band. Den avslutande dagen fylldes med fem band. Headliner för kvällen var Tiamat, innan dem spelade även band som Amaranthe (som även kommer spela senare i år på Bandit Rock Awards den 8:e mars), Pagandom, The Ryot och Saffire. Rockbladets fotografer Camilla och Cathrin tog även den här kvällen en massa bilder, så kolla in bilderserierna nedan.

EVENT: Gothenburg Sound Festival 2014
DATUM (Dag2): 2014-01-04
PLATS: Trädgårn / Göteborg
ARRANGÖRER:  PK Musik, Triffid Productions, Strömblad Ekonomi och In Flames i samarbete med Göteborg & Co.
Officiell Facebook: "Gothenburg Sound Festival"

 

 

GSF 2014 – TIAMAT

 

GSF 2014 – AMARANTHE

 

GSF 2014 – PAGANDOM

 

GSF 2014 – THE RYOT

 

GSF 2014 – SAFFIRE

 

 

Relaterade artiklar