KONSERTTIPS: Korn till Sverige!

Nu-metalpionjärerna Korn gör en efterlängtad spelning i Sverige. Fredagen den 9 maj ställer de sig på Arenans scen i Stockholm. Biljetterna släpps på måndag den 20 januari kl 9.00.

Annons 

 

Sverige har varit välsignade med besök från ett av världens största rockband förut. Korn har varit här ett flertal gånger och varje gång har varit lika efterlängtad. Dags för ännu en omgång av stenhård metall!

När Korn dök upp 1994 lade de grunden för en helt ny genre. Med sina extremt nedstämda gitarrer, influenser från hiphopen och mörka teman skapade de nu-metallen som också fått ett stort antal efterföljare. Sedan dess har de vunnit utmärkelser från Grammys, MTV-awards, Revolver Golden Gods Awards, Kerrang och många fler. Bandet har sålt över 35 miljoner skivor och har sålt ut flera arena-turnéer under åren.

Korns makalösa självbetitlade debut fyller tjugo år i år och bandet känns lika hungriga nu som då. Med ”The Paradigm Shift”, deras elfte album i ordningen, är de tillbaka med samma tyngd och furiositet som definierade album som ”Issues” och ”Untouchables”. Nu är det dags för ny turné och i maj kommer Korn till Arenan i Stockholm för vad som endast kan bli en svettig föreställning med ett våldsamt tryck.

Biljetterna till Korns spelning på Arenan den 9 maj släpps på måndagen den 20 januari.

http://www.livenation.se/artist/korn-tickets

Relaterade artiklar