NYHET: LILLASYSTER sätter ljuset på fighten mot cancer i nya videon “Roar”

Guldskivebelönade bandet LILLASYSTER är högaktuella med sin samlingsskiva "Tala är silver, skrika är guld" som spänner över bandets tio år långa karriär.På samlingskivan finns en helt ny låt som är en cover på Katy Perrys monsterhit "Roar" i en version som hon nog själv önskar att hon hade gjort.

Annons 

 

The YouTube ID of </span>MsdRVQxHnNU<span style="font-size: 13px;"> is invalid.

LILLASYSTER har i låten "Roar" hittat en historia om något som alla människor någon gång kommer i kontakt med i livet och det är cancer. Cancern är dock beskrivet ur ett riktigt fighterperspektiv och till sin hjälp har bandet tagit den mycket välrenommerade videoproducenten Patrik Ullaeus och modellen Frida Reutersköld känd från tidningar som Moore och Slitz.

Det som är ovanligt med Frida Reutersköld är att hon trots sin ringa ålder är en canceröverlevare, något som också syns i videon där glamourbilder blandas med hennes egna bilder från sjukhuset.

Så här beskriver Frida Reutersköld sig själv och sin kamp mot cancern på sin blogg:

http://www.mondoblog.se/fridareuterskiold/vem-ar-jag/

 

Relaterade artiklar