NYHET: Mikkey Dee medverkar på Bullseye Talkshow i Göteborg

En personlig talkshow med plats för både allvar och skratt! Nu flyttar journalisten Mattias Lindeblad sin succéshow till Brewhouse – och vi välkomnar Motörheads trummis Mikkey Dee!

 

 

Det är dags att hylla Sveriges största rockstjärna – Mikkey Dee – i en live-talkshow! Efter en lång och framgångsrik karriär som trummis i både King Diamond och Motörhead är Mikkey Dee idag landets mest folkkära hårdrocksstjärna. Han har turnerat jorden runt fler varv än händerna har fingrar och har umgåtts med de största celebriteterna sedan tidigt 80-tal.

Möt den varma Göteborgskillen i ett närgånget, underhållande och personligt samtal om livet och karriären som bjuder på aldrig tidigare berättade anekdoter, musik, videoklipp och överraskningar. Så nära kommer du aldrig igen…

 

Relaterade artiklar