NYHET: Musikbolaget SickSound släpper samlingsskivan Vivens Mortua med ett välgörenhetsevenemang

Musikbolaget SickSound släpper samlingsskivan Vivens Mortua med ett välgörenhetsevenemang till förmån för Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR.

Vivens Mortua går ut på att belysa Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR och deras fantastiska jourer runt om i Sverige. På evenemanget kommer en av deras jourer, K:RUT tjejjour att säga några ord samt vara på plats för att representera.

Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR, samlar över 100 av landets kvinnojourer, tjejjourer och andra idéburna stödverksamheter som arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld.

HC & Punk-samlingsskivan Vivens Mortua innehåller 23 låtar av 23 band och kommer att säljas till förmån för SKR. I samband med skivsläppet arrangeras även välgörenhetsevenemang med samma namn på Bryggarsalen i centrala Stockholm den 25/01-2014

Den senaste informationen om eventet finner du på deras Facebook-event.

Dörrarna öppnas kl 16.00 och stängs kl 01.00. Entréavgiften är 180 kr och åldersgränsen är 18 år. För de som önskar kommer det även finnas matalternativ för veganer.

Nio Band kommer att stå på scen under kvällen. Mellan dessa grymma band så står DJ Pink Punk & DJ Clarence för musiken.

Uppträdanden framförs under kvällen av:

Misantropic
Iron
Håll Det Äkta
Heart On My Sleeve
Kira
Passiv Dödshjälp
No Omega
Achilles
Beyond Pink

SickSound är ett musikbolag som fokuserar på band och artister i den hårdare genre. SickSound ser det som sin skyldighet att ta sitt sociala ansvar och hjälpa utsatta människor genom musik. 

Vivens Mortua görs med stöd från Studiefrämjandet, Bryggarsalen, Merchworld, Digibox och JustNu.

Relaterade artiklar