NYHET: Nu är hela galauppställningen klar för BANDIT ROCK AWARDS 2014

Nu är hela listan klar för vilka som kommer spela under Bandit Rock Awards 2014. Förutom headlinern FIVE FINGER DEATH PUNCH och tidigare annonserade AMARANTHE, så kommer ytterligare fyra band att spela under galan. Förutom detta är vi på Rockbladet.se mycket stolta över att kunna presentera oss som en av galans "Officiella samarbetspartners".

Annons 

 

BRA2014-140128-270x403

Nu är allting spikat och klart vilka som kommer spela under Bandit Rock Awards 2014, som går av stapeln den 8 mars i Annexet i Stockholm. Förutom headlinern Five Finger Death Punch och tidigare annonserade Amaranthe så har nu fyra ytterligare akter lagts till. Vad sägs om kanadensiska bandet Black Stone Cherry, eller de hårt röjande göteborgsbandet Hardcore Superstar. Till dessa två så har även solodebuterande Dregen och nykomlingen Ulf Nilsson lagts till i listan över band som kommer spela under själva galan.

Kvällen kommer avslutas med ett fullt set av inte mindre än de blytunga bandet Five Finger Death Punch från Las Vegas i USA, det kommer bli en kväll som vi sent kommer att glömma. 

Det här kommer bli en kväll ingen vill missa. Så har du inte fixat din biljett än klicka dig då vidare till antingen Livenation.se eller Ticnet.se och köp den på gång innan de tar slut.

Om du av något skäl inte kan vara på plats så kan du antingen följa galan via radio på Bandit Rock (antingen via etern, webben eller appen), eller så kan du följa allt sammans via Rockbladet's mycket exklusiva live-bevakning via Hemsidan, Facebook, Twitter och Instagram. Är du inte redan en följare av våra sociala medier, passa då på en gång att lägga till oss i era sociala medie-flöden. 

Vi på Rockbladet.se är mycket glada och stolta över att i år vara en av Bandit Rock Awards "Officiella samarbetspartners".

Mer info finner du på dessa länkar:

Rockbladet.se/bra2014 – "Officiell samarbetspartner för Bandit Rock Awards 2014"

Bandit Rock Awards 2014

Rösta fram vinnarnaBandit Rock Awards 2014

 

 

 

Relaterade artiklar