NYHET: Ny platta från SABATON kommer ut i maj

Svenska heavy metal-bandet Sabaton föjer upp plattan Carolus Rex med skivan Heroes som släpps den sextonde maj. Det blir också turné i sommar, bandet har lovat att framföra hela skivan Carolus Rex på spelningen i Falun. Om det också kommer spelas låtar från nya skivan får vi se där och då.

Annons 

 

Här är några ord om nya plattan från bandets basist Pär Sundström:

"Vi har haft titeln till skivan klar så långt som innan vi ens spelade in Carolus Rex och idéerna till hur omslaget skulle se ut har funnits I flera år. Vi hade ett flertal att välja från men när vi såg just detta så visste vi att det är det ultimata för albumet.
Vi kommer att spela in skivan i Abyss studios tillsammans med Peter Tägtgren som även var med och producerade Carolus Rex. Han har fortfarande en del äss i ärmen vilket vi är övertygade om kommer att lyfta det nya albumet".

Plattans omslag kommer se ut så här och är gjort av Péter Sallai.

Vill du se Sabaton live i sommar hittar du turnéplanen här:

31/7 Stenungsund
2/8 Varberg
7/8 Borgholm
8/8 Ronneby
9/8 Trelleborg
16/8 Falun
21/8 Uppsala
22/8 Norrköping
23/8 Karlstad

http://www.sabaton.net/

Relaterade artiklar