NYHET: REENACT – Ny Musikvideo – “Brightest Light”

I söndags släppte Reenact sin nya musikvideo ”Brightest Light” och på lördagen ställde bandet därför till med en riktigt skön releasefest med förhandsvisning. Stämningen var på topp kvällen igenom och det var flera som utnyttjade möjligheten att se om musikvideon ett par gånger i den lilla biosalongen intill. En grym video med en stark story och en suverän kväll helt enkelt!

Annons 

 

 

 

Göteborgsbandet Reenact, som vann hårdrockstävlingen Released Live & Unsigned 2012, har äntligen släppt någonting nytt, nämligen en ny musikvideo till låten Brightest Light. En riktigt bra video med en stark story. Rockbladets fotograf och reporter Cathrin var och besökte deras releaseparty helgen som var. Under kvällen togs det en del bilder på bandet, de berättade även att den närmsta framtiden kommer ägnas åt att skriva klart låtarna inför inspelningen av deras nya platta och till sommaren bokas gig. Det är ett taggat Reenact som fortsätter framåt!

SKRIBENT & REPORTER: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)
SAMARBETE MED: Caught by Cat.

BILDER FRÅN RELEASEPARTYT

'

BANDFAKTA – REENACT

MEDLEMMAR
Jocke – Vocals
Johan – Drums
Magnus – Guitar
Emil – Guitar
Robin – Bass

Officiell FACEBOOK.

Relaterade artiklar