NYHET: Rival Sons i studion

Rival Sons

Bluesrockarna och tillika Jimmy Pages favoritband Rival Sons från Long Beach är just nu i studion för att spela in ett nytt album. Detta blir uppföljaren till 2012 års Head Down.

Rival Sons

Rival Sons bildades 2008 och har släppt tre album och en EP. Senast de spelade i Sverige var på Bråvalla Festivalen i somras. Bassisten Robin Everhart hoppade av bandet under den senaste turnén men ersattes omedelbart av David Beste. Det nya albumet blir mer godis till oss som gillar skitig och bluesig rock 'n' roll a la Led Zeppelin och The Black Crowes.

BANDFAKTA – RIVAL SONS

MEDLEMMAR
Jay Buchanan – Sång och Munspel
Scott Holiday – Gitarr
Mike Miley – Trummor
David Beste – Bas

DISKOGRAFI
2009 – Before the Fire
2011 – Pressure & Time
2011 – Rival Sons (EP)
2012 – Head Down 


|FACEBOOK| |HEMSIDA|


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Fredrik Blid

Vinylnörd med en aldrig sinande låga för den skitiga, ruffiga och rotnära rocken.Är det ett eller många stänk av smutsig blues så är det oftast väldigt bra. AC/DC, Creedence, Led Zeppelin och Status Quo är några av de gamla hjältarna och Rival Sons, Blues Pills, Uncle Acid och The Temperance Movement några av de nya. Mer munspel och polisonger åt folket helt enkelt!

Svenska singer/songwriters med stora doser hjärta och smärta är en annan passion med Lundell som obestridd kung och husgud följd av kronprinsarna Plura, Thåström, Winnerbäck och Per Persson.

The Boss är för övrigt världens bästa liveartist genom tiderna, den som tycker något annat har givetvis fel 😉

Relaterade artiklar