NYHET: Supercharger släpper nytt album den 29 Januari!

Det danska bandet Supercharger släpper deras tredje platta "Broken Hearts And Fallaparts" den 29 jamuari. Bandet beskriver sig själva och sin musik som "svänging Rock n 'roll" med en nyans av metal.

Supercharger släppte sitt debutalbum "Handgrenade Blues"" 2009 och vann "Årets Genombrott" vid Danish Metal Awards. Andra albumet "That's how we roll" släpptes 2011 och låten "Are you satisfied?" blev en stor hit på Bandit Rock Radio i Sverige som resulterade i en nominering till "Årets Internationella Genombrott" på Bandit Rock Awards.

Bandet har etablerat sig runt om i Europa och de har turnerat tillsammans med artister som DAD och Mustasch. Både Ralf Gyllenhammar och David Johannesson från bandet Mustasch är medverkar på det senaste albumet.

Album:
Handgrenade Blues – 2009
That's how we roll – 2011
Broken Hearts And Fallaparts – 2014

Medlemmar:
Mikkel Neperus – Sångare
Thomas Buchwald – Gitarr
Benjamin Funk – Trummor
Lars Rygaard – Keyboard
Karsten Dines – Bas
Dennis Samaras – Gitarr

 

Relaterade artiklar