ROCKBLADET SÖKER FÖRSTÄRKNING!

ROCKBLADET – Sveriges Personaligaste Rockmagasin: Vi söker just nu ett antal REPORTRAR i GÖTEBORGSTRAKTEN. Vill du träffa branschens nya rockstjärnor, rapportera från konserter, driva trafik till vår site och entusiasmera våra läsare då bör du läsa vidare nedan.

ROCKBLADET är ett webbmagasin där vi fokuserar mycket av vårt skrivande på nya rock- och hårdrocksband. Vi rapporterar om aktuell och ny spännande musik och recenserar skivor, singlar, videos, konserter och festivaler. Våra fotografer dokumenterar intervjuer och konserter som vi publicerar i artiklar och i vårt bildgalleri. Vi har ett stort antal pågående projekt med band och dess medlemmar som bland annat innefattar live-rapporter via twitter och/eller videodagboks- rapportering.

Önskar du mer information om Rockbladet besök gärna: Rockbladet.se

Kravprofil: Då vi är en ideellt arbetande organisation så ser vi det som en självklarhet att du har ett brinnande intresse för rock och att dina musikintressen sätts före ekonomiska intressen. Idag är du troligen en musikbloggare, rockbandsmusiker eller en person som vill höras genom att sprida information om nya musikhändelser via våra kanaler! Du ges en unik möjlighet att få träffa band och artister, gå på konserter, och kommer att knyta många viktiga kontakter i branschen. Som skribent hos oss ska du kunna uttrycka dig mycket väl i skrift, du bör ha kunskaper i intervjuteknik och kunna inspirera, informera och engagera våra rockläsare. Du bör även ha en stor social kompetens för att kunna arbeta relationsbyggande med våra intressenter. Vi vill att våra Webbredaktörer har dokumenterade kunskaper i WordPress eller andra redaktionella system. Utmärkta kunskaper i svenska språket är meriterande då korrekturläsning ingår i uppdraget. Du bör även ha goda layoutkunskaper.
En fotograf som ska arbeta för Rockbladet, ska ha egen kamerautrustning och erfarenhet av action och porträttfotografering.

Geografisk placering: Hela Sverige (PRIO JUST NU: REPORTRAR i GÖTEBORG med omnejd)
Omfattning: Enligt överenskommelse.
Ersättning: Då Rockbladet drivs ideellt så utgår inget arvode eller ersättning för uppdrag.

Ansökan och urval:
Skribenter – Skriv en valfria skiv/konsertrecensioner eller ett musikreportage.
Fotografer – Skicka in ett urval på 10 musikkategoribilder.
Webbredaktörer – Skicka in ditt CV och redogör för dina tidigare erfarenheter och nuvarande intressen.

Skicka din ansökan till: rb@rockbladet.se
Ange vilket uppdrag ni söker i ämnesraden.

Start: Omgående.
Sista ansökningsdatum: Urval sker fortlöpande.

Relaterade artiklar